JUL!

Julafton var jätte mysig, förutom att jag blev sjuk men men. Presenterna jag fick var jätte fina iaf jag blev nöjd med allt! :) imorgon åker jag till märsta och firar jul med Oscars familj, innan det ska jag nog in till Uppsala och köpa lite småsaker!

Och jag orkar inte skriva , ska krypa ner under täcket och försöka bli friskare!

Puss !


                           (stökigt rum, jag vet)


Cause I want you

Strax ska jag hoppa in i duschen sen fixa till mig, efter det tar jag, Fanny, Kajsa, Frida och några andra tre tåget mot knivsta där vi ska kolla på idolerna Erik och Calle! :) Jag kommer förmodligen frysa ihjäl , men det är nog värt det! Hehe

Just nu sitter jag och dricker julmust & äter godis , julstämningen är på topp!


091222

NU ÅKER JAG OCH JULHANDLAR MASSA GOD JULMAT! PUSS!


TRE DAGAR KVAR

Just nu sitter jag och myser i någon mysig tröja, det är mysigt! <3

jag är alldeles för trött , jag och älski somnade inte förrän klockan fem inatt. Men har haft en jätte mysig helg iaf, med massa film och gott, och min bästa såklart !

Idag var jag iväg till tandläkaren med Oscar, efter besöket där så gick vi åt . Så skulle vi ta fyra bussen hem men vi är bäst och hade kollat på hösttidtabellen , så bussen gick inte förrän klockan sex , så där stog jag och frös fötterna av mig, jag trodde på riktigt att tårna skulle ramla av , det var iskallt! Vi hann med fem tåget som tur var, och när vi kom hem så åkte jag till mormor och hon gjorde ordning fotbad och massa mys till mig!

det är såhär det ska vara, du och jag! <3


LITE DÅLIG

hur bra var jag på det här med att blogga? men skitsamma...

bilder från innan galan, som var jätte bra fixad!




091219

19/12 <3


TUFF DAG

Har legat i sängen halva dagen , stannade hemma från skolan idag för jag somnade inte för än kl 5 imorse... idag har vart en tuff dag, hade ingen aning att det kunde kännas såhär mycket

Nu på kvällen var jag iaf iväg och solade med Fanny, sen gick vi hem till Kajsa . Mysigt , men imorn blir det ännu mysigare. Jag , Kajsa, Fanny och Frida ska ha tjejkväll med massa gott , och när jag säger massa menar jag verkligen MASSA, haha!

Fixade min klänning idag också som jag köpte igår, blev tvungen att sy upp den för den var så himla lång tyckte jag! Men nu ser den mycket bättre ut ! ;) Ska ha den imorn på galan, hoppas det blir kul!

nu måste jag krypa ner i sängen så jag kommer upp imorn! Puss

jag tänker på oss hela tiden, men jag kan inte låta dig göra såhär mot mig

Jag önskar att du brydde dig lika mycket som mig


Fixat grejorna inför imorn , kommer säkert bli jätte roligt ! :)


så otroligt svårt

du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig...

BÄST

Fanny och jag fick VG på redovisning, vi är bra, bäst!

Längtar tills åtta, då får jag träffa min, bara min Oscar! <3

091216

jag vet någon som ska köpa vantar idag! mina händer är som isbitar och jag längtar hem till sängen!

nu var iaf engelska redovisnig avklarad, gick ganska bra faktiskt, hehe! Nu har vi bara matte kvar tills imorn, sen så är det lov! I love it!

/ F


SOVER

vill krypa ner i sängen , men måste plugga lite till engelska redovisningen som jag har imorgon.

efter skolan imorgon ska jag och Frida gå på stan, måste leta efter någon klänning att ha på mig på fredag! Och när jag kommer hem så ska jag vara med Oscar , så imorn blir en mysig dag, förutom att jag slutar halv fem!

aja, puss


091215

Äntligen snö! Åh , blev så glad imorse när jag vaknade och det var helt vitt ute. Hoppas bara att det ligger kvar till julafton!

Just nu sitter jag i skolan med Fanny , vi funderar på att stanna kvar efter svenskan och fortsätta med våran engelska redovisning som ska vara klar imorn. När jag kommer hem så ska jag följa med mamma till hennes frisör , sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Vara med älsklingen min kanske? Hehe...

/ F


091214

Slutade klockan två idag, eller igentligen halv tre men vi tog två tåget hem. När jag kom hem så träffade jag min underbaraste en snabbis, sen så gick jag hem och bakade pepparkakor, och jag är nog inte ensam om att inte känna någon julstämning alls! Hatar det...

Var med Kajsa idag också , haha alltid lika roligt!

Nu sitter jag iaf hemma hos pappa och fryser ihjäl och kollar på min lillebror som hypnoserar, eller försöker hypnosera våra hundar med en studsboll. Ungen är knäpp, han tror verkligen att det funkar!

och jag vet någon som ska sätta på någon bra film och krypa ner under täcket nu , Pussss!


åt lunch med mamma idag, på bred bar. Jag kommer äta där minst hundra gånger till!


Skolan

Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja, jag är jäääätte trött och längtar efter Fanny som inte är här! Fast hon kommer efter lunch som tur är! :) Just det , lunchen blir lite annorlunda för mig idag , mamma och jag ska ut på hemligt uppdrag ;) Heheh , ingen kan ana vad det är!

Jag sov jätte mysigt bredvid min älskling inatt, gud vad jag hade längtat efter det!

/ F

go´natt

sover med min älskling inatt !


Tredje advent

Vaknade för ett tag sen,  drömde världens underbaraste dröm inatt .

Idag ska jag på Frida & Kajsas dansuppvisning i musikens hus , det ska bli kul! Efter det ska mamma och jag äta på nått gott ställe, mamma och jag har världens roligaste hemlighet förresten, jag tror människan har slagit i huvudet! Haha
Och när jag kommer hem ska jag träffa Oscar, men nu måste jag städa mitt rum, sen börja fixa mig! Puss <3
 
det är sånt här som gör att man tröttnar och funderar på om det verkligen är värt det?


Härlig kväll!

Kom precis hem från Frida , har vart jätte mysig kväll med massor av julfika och roliga spel :) Träffade Elina också , har inte träffat henne på jätte länge så det var kul och prata om gamla minnen , roliga gamla minnen, haha! Nu sitter jag i soffan och har jätte ont i magen och humöret är väl inte det bästa, har inte vart på topp på sista tiden, har hänt väldigt mycket men efter regn kommer solsken , right?

ska iaf krypa ner under täcket i soffan och kolla om det finns något bra att titta på! Go´natt pusssss!

du håller mig kvar i nått jag lämnat!


091212

I´m flying ... Åh låten är bäst!

Ikväll blir det myskväll hemma hos Frida , innan det så kommer mamma hem med massor av gott fika ! (Y) Jag hade velat sola idag , men det får bli imorgon med Oscar istället , hehe . Aja nu ska jag ut på en promenad med lilla Ella. Pusss!


...

Det finns en fara i att aldrig hitta vägen och det finns nått vackert att vandra den ändå


IDOL

Idol nu , heja Erik!

091211

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår , åkte hem till pappa och sov istället . Hehe , idag kom iaf min älskling och överraskade mig när jag hade vaknat <3 Han är bra!

Nu ska jag åka iväg till strömsberg , sen iväg och äta middag och kolla på idol finalen med familjen, eller ja . Mamma, albin & matilda

Puss!

Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör

hjärta

är hemma hos älsklingen,vi har precis kollat på filmen Bruno , som var asdålig! nu väntar jag på att hjärtat ska komma ut från duschen så ska vi sätta på någon annan film innan vi ska sova . <3

I love you honey!



....

Jag & Fanny har köpt aaaaaaaaas mycket godis , heheheh






091210

Vaknade en timmer försent idag , men hann med tåget ändå som tur var. Nu sitter jag i skolan och längtar efter min säng, och min älsklings pojke <3

Puss! / F


Lite brunare!

Kom precis hem efter ha vart och solat med Frida och Kajsa , lite brunare nu , fast det lär bli några gånger till om jag gissar rätt! Innan solningen var jag hem till Kajsa och lät henne klippa mig, hennes nya lägenheten var as fin!
Just nu sitter jag och tänker på att det är julafton om 15 dagar , och hur många julklappar har jag köpt ? Nooooooooll! (Y)

Ska hoppa in i duschen nu , sen sova! <3

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

...

vill hem nu nu nu!


091209

Sitter i skolan med Fanny och jobbar , eller inte . Väntar på lunch som får bli på Panini! :)
Efter skolan ska jag sola med några bra människor , sen plugga (Y) Förresten går jag till halv fem idag , toppen!


/ F


T.R.Ö.T.T

Jag gör som alla andra och skaffar blogg, hehe! Just nu är jag för trött för att skriva, kryper ner i sängen istället. Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0